Lyxig hotellkänsla hemma

Många tycker om att bo på hotell, just för att det känns så härligt ombonat och lyxigt. Den här känslan kan man dock skapa hemma också. Saker som ett bibliotek, en fin matplats och en skön jacuzzi kan skapa den flådiga hotellkänslan i det egna hemmet.

268393-comfortable-bed

På SvD Resor kan man läsa om världens dyraste hotellrum. Det kostar 600 000 kronor för en natt och hotellet finns i Genevé. Namnet på hotellet är President Wilson och det är den kungliga penthouse-sviten som kostar över en halv miljon kronor att övernatta i. Sviten har bland annat en egen hiss, en flygel, ett privat bibliotek och skottsäkra fönster. Några andra finesser som man kan hitta är en matsal och en jacuzzi.

Skapa hotellkänslan hemma

De flesta har såklart inte råd med att bo en natt på det här flådiga hotellet, men varför behöver man spendera så mycket pengar på ett hotell när man kan göra det lika lyxigt och mysigt i sitt eget hem? Skottsäkra fönster och en hiss känns kanske lite överflödigt att ha i ett vanligt svenskt hem men en matsal, en jacuzzi och ett bibliotek är inte så svårt att skaffa. Exempelvis kan man uppgradera sitt badrum med just en jacuzzi och man kan ta hjälp av Badspecialisten som kan allt om bad. Ett bibliotek kan man ha i hemmet även om det inte finns så mycket plats. Börja med att inreda rummet med mörka träslag och detaljer. Köp sedan standardbokhyllor och skruva ihop dem med varandra. Läs mer. Slutligen har de flesta hem någon form av matplats eller matsal. I den här artikeln kan man få inspiration till en ljus och enkel matsal som både är funktionell och trivsam.