Mys i trädgården

Låt trädgårdens lysas upp med en härlig swimmingpool. Med den kan du ha riktigt roligt och dessutom få den motion du behöver. Sätt upp vacker belysning och ställ fram lyktor, solstolar och gör en matlagningshörna med grill och utekök.

Tänk dig att det är skymning och din trädgårds skönhet inte syns som sig bör. Med en swimmingpool från utbudet hos Pahlen som du kan hitta på pahlen.se/swimmingpool/, blir det som en stor lampa utomhus. En swimmingpools klara vatten och poolens belysning gör att du kan sitta ute längre och njuta av grönskan.

 

Höj mysfaktorn i det gröna

Din trädgård behöver inte vara stor för att du ska hitta det största nöjet att vistas i den. Även i en mindre trädgård kan en liten pool ge ett helt nytt intryck. Du kan till exempel installera en badtunna eller ett litet spabad på terrassen och njuta ända in på vintern.

 

– Branschen har aldrig varit med om ett sådant tryck som nu, säger Mille Örnmark, ordförande i Svenska Badbranschen

 

Tänk på hur du vill att området runt din swimmingpool kan se ut. Det är det som höjer själva mysfaktorn eftersom rätt trädgårdsmöbler, belysning och detaljer. Ställ även gröna plantor för att betona det gröna i resten av trädgården. Det ger små färgklickar runt poolen och ökar myset rejält.

 

Värmelampor

Blir du lite frusen framåt kvällskvisten kan värmelampor med infravärme vara riktigt skönt, inte minst runt poolen. Tänk på att sätta upp dem under tak så att de skyddas från regn och fukt, låt alltid en elektriker göra detta. Vissa saker får du göra själv, andra inte.